بازی درمانی
یکی از راههای رشد شناختی بازی است رشد شناختی در واقع بهبود تواناییهای مغز مانند تفکر یادگیری قضاوت و پردازش اطلاعات است . بازی علاوه بر جنبه سرگرمی و ایجاد عاطفه مثبت پتانسیل تاثیر گذاشتن بر روی تعداد زیادی از تواناییهای شناختی را دارد . مطالعات به طور متناوب نشان . نشان دادهاند که جوانب زیادی در شناخت مانند حافظه حرکتی بصری شناخت فضایی و حافظه کاری میتوانند با بازی بهبود یابد . بازی عاملی مهم در یادگیری شناخته میشود و اثرات مثبتی در مغز و تواناییهای کودک دارد . عصب شناسان . عنوان میکنند که بازی باعث . سیم کشی مجدد مغز رشد حرکتی واکنش سریع افزایش توانمندی و افزایش ظرفیت یادگیری میشود(آگاروال،راستاجی،و بهارداواج،۲۰۱۴) . مطالعات نشان میدهند که یک رابطه مثبت بین بازی و بهبود توجه مهارتهای برنامهریزی و نگرشها دیدگاهگیری خلاقیت و تفکر واگرا بینش و رشد زبان وجود دارد و بازی برای رشد مهارتهای شناختی اساسی و ضروری است . بر اساس نظریات پیاژه و ویگوتسکی بازی اصلیترین عامل رشد شناختی کودک و بهترین شیوه جهانی برای تحریک سلولهای مغز کودک است بازی . بازی باعث پیشرفت در هوشیاری پیشرفت در حافظه و مسلماً سبب نمایان شدن مهارتهای ارتباط میشود(نایر ،یوسف،اروموگام،۲۰۱۴) .
در واقع خلق به حالت عاطفی گفته می شود که روی رفتار ما تاثیر می گذارد و ممکن است ساعتها یا روزها ادامه داشته باشد، بر خلاف احساس که ممکن است فقط چند دقیقه طول بکشد. احساسات، مانند غم یا شادی معمولا به علت خاصی بر می گردند ولی معمولا دلیل تغییر خلق برایمان مشخص نیست.اساسی ترین مشکلات خلقی ،افسردگی،اضطراب و اختلال دوقطبی است .
بررسی شرایط خلقی ،مدت زمانی که خلق شما تغییر کرده ،و اثری که این تغییر خلق بر زندگی و مسایل شغلی شما داشته می تواند روند درمان را تایین کند . بهتر است قبل از هر خود درمانی ویا برچسب زدن به خودتان در رابطه با مشکلاتی که افکار شما را درگیر کرده با یک متخصص صحبت کنید